Természetes vitaminok
A zöldségekben, gyümölcsökben egyre kevesebb a vitamin és ásványi anyag tartalom, ezért érdemes természetes alapú, antioxidánsokat kiegészítőként fogyasztani.
Napjainkban ritkán jutunk igazi, természetes vitaminokhoz, hiszen sok esetben nem a nap érleli a gyümölcsöket és a zöldségek is tápanyaghiányos földben teremnek, jó esetben. De hallhatunk génmanipulált zöldségekről, gyümölcsökről is, melyekben egyáltalán nem az egészséget szolgálják.
A Táplálkozástudományi Intézet iránymutatásai alapján minden férfi, nő és gyerek számára fontos naponta öt adag zöldség és gyümölcs elfogyasztása.
A zöldségek és gyümölcsök erőteljes egészségvédő és immunrendszer erősítő funkciót ellátó antioxidánsok és egyéb fitonutriensek tárházai, sőt számos egyéb fontos tápanyag forrásaként is szolgálnak, amelyekre szervezetünknek szüksége van nap mint nap.
Bővebb információ: https://www.flpshop.hu/etrend-kiegeszitok